Bilder

Disse sidene inneholder bilder fra tidligere aktivitet i klubben. Det anbefales nå at medlemmene legger bilder og video ut på den offentlige facebook gruppa "Bodø Gokartklubb" for å promotere klubben videre.

2011

Sverige

Klubbaktiviteter

2012

Like før sesongen startet bestemte klubben i samarbeid med NAF lokalt, å arrangere en utstilling/presentasjon av klubben på City Nord. Denne standen var svært populær, og senterledelsen ville gjerne ha oss tilbake ved en senere anledning. Håpet var å gjøre klubben mer kjent, og rekruttere nye medlemmer.

Stand på City Nord lørdag 14. april

Bilder fra Lycksele

2013

Desverre ble det ikke tatt så mange bilder under race-uka i Lycksele, det ble for hektisk med jobbing i depotene.
Nå på tampen av sesongen arrangerte NAF åpen dag på anlegget i Valnesfjorden. Både glattkjøringsbanen og gokartbanen var åpen for besøkende. Desverre var det ikke så mange som hadde fått meg seg evenementet, og besøket var derfor ikke så bra som det kunne vært. Forholdene var i allefall optimale, med strålende sol og stort medlemsoppmøte. Noen tok turen innom og fikk prøve å kjøre leiekart, men for medlemmene ble det i allefall en flott treningsdag med mange karter på banen, og grillmat mellom slagene.

Bilder fra dagen

 


Videoer

16. sep 11

Da er første videosnutt lastet opp. Det er en treningsrunde på banen tidlig i september, filmet med et GoPro kamera montert på en Mini-kart.

Onboard film fra trening Valnesfjorden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21.sep 11

Da er andre video lastet opp. Det er fra distriktsmesterskapet i Skellefteå i slutten av august. Nesten alle klasser var representert (Cadetti, Micro, Mini, Yamaha, Rotax Max og KZ2), bare Rotax junior manglet.

Fra DM i Sverige

 

 

 

Fra 30. juli 2012

Noen korte klipp fra konkurransekjøring i Sverige. Dette er fra uke 30 i Lycksele. Denne uka gikk det to race, ett i regi av Hotellet (Hotell Lappland Race) og ett som var en del av Norrlandscupen. Parallelt med dette ble "motorsportveckan" avviklet i Lycksele. Det er alt fra bilutstillinger, race, cross, dragrace og snøscooterkonkurranse på vann.
(Når du starter videoen kan du klikke på rammesymbolet nede i høyre hjørne for å gå til fullskjerm)

Fra Lycksele i Sverige

 

 

 

Fra 29. September 2012

Onboard video fra høstrening med ny Rotax i Valnesfjorden. Her ble det snurr etter langstrekket grunnet litt for sen av med bremsen. (Instrumentering er lagt til med "DashWare" og data fra Qstarz GPS tracker.)

Fra hjemmebanen i Valnesfjorden